Camping Landgoed De Ploeg
Kamperen op Landgoed De Ploeg

 

In de zomer is er de mogelijkheid te kamperen op Landgoed de Ploeg. Er zijn 9 plekken voor gezinstenten of kleine campers en caravans (< 4,5 m).

Wij zijn aangesloten bij de stichting vrije recreatie (SVR), met het lidmaatschap van de SVR (Stichting vrije recreatie) krijgt u korting op de kampeertarieven. Klik hier om lid te worden: lidmaatschap SVR.

De camping ligt beschut op het landgoed in en naast de (omheinde) boomgaard. Er is veel ruimte voor kinderen om te spelen. Vanuit de camping zijn er veel mogelijkheden om op de fiets of wandelend de omgeving te verkennen. De winkels zijn op  4 km afstand en de warme bakker op 2 km.

In de omgeving zijn diverse recreatieplassen en ook de Apenheul, de Julianatoren en Paleis het Loo zijn vlak bij. Het landgoed ligt aan de Veluwetrail.

De prijzen zijn inclusief warm water, douche, wifi en elektriciteit. Reserveren is niet verplicht maar wordt aanbevolen. 

Let wel: de Ploeg is nog steeds een werkend boerenbedrijf en geen kinderspeelplaats. Er staat schrikdraad langs de weiden en er rijden trekkers en machines. Ouders zijn te allen tijde verantwoordelijk voor de veiligheid van hun kinderen.

Tarieven zomer 2019

Kinderen tot 2 jaar gratis. Voor het boeken van meerdere plekken tegelijk en voor meer informatie: kamperen@landgoeddeploeg.nl

hoogseizoen (27 april t/m 12 mei, 30 mei t/m 2 juni, 8 t/m 10 juni, 6 juli t/m 1 september)

Tent, caravan, kleine camper, 2 personen: € 19,- (Inclusief elektriciteit en wifi, douche)

SVR-leden € 3,- korting 

Extra persoon (vanaf 2 jaar) € 3,-

Toeristenbelasting € 0,46 pp pn

Boekingskosten € 2,-

Paardenbox € 15,- per nacht.

laagseizoen (1 april t/m 26 april, 13 mei t/m 18 mei, 21 mei t/m 7 juli, 2 september t/m 30 september)           

Tent, caravan, kleine camper, 2 personen: € 16,- (Inclusief elektriciteit en wifi, douche)

SVR-leden € 3,- korting

Extra persoon (vanaf 2 jaar) € 3,-

Toeristenbelasting € 0,46 pp pn

Boekingskosten € 2,-

Paardenbox € 15,- per nacht

Voor informatie kunt u mailen naar:

kamperen@landgoeddeploeg.nl